Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
0 varer i kurven
I alt DKK 0,-
Til kassen >>
+45 86930022 Kontakt os >>
>>

Køkkenkværn

Med et nyt køkkenkværn kan du roligt vinke farvel til stoppede afløb og madrester i køkkenvasken. Der er mange fordele ved netop at tilvælge et køkken-/affaldskværn til din håndvask – frem for alt er det en nem og hygiejnisk måde at skaffe dig af med dine madrester. Køkkenkværnet monteres i afløbet under vasken og kræver et afløb med en diameter på 3½". Husk at tjekke med din kommune om tilladelse før installering.

 

Affaldskværne skaffe dig nemt og hygiejnisk af med madresten i køkkenvasken det fylder kun 1/3 del men tjek lige med din kommunen om tilladelse før installering.

Se vide

 

 

Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
Dankort Visa Eurocard/Mastercard JCB Visa Electron Maestro MobilePay
Sitemap
Rabat-vvs Aps
Ormslevvej 287
8260 Viby J

+45 86930022
rabat@rabat-vvs.dk

CVR 25823664
Sydbank
7110 0161083

Kundeservice:

Om rabat-vvs.dk
rabat-vvs.dk er din online adgang til alle VVS produkter. Vi har alt fra standard produkter til meget eksklusive produkter – og altid til lave priser. Kort sagt, vi har noget for en hver pengepung og vi leverer varen direkte til din adresse. Vi udvælger løbende vort produktsortiment fra de førende producenter af VVS produkter - og vælger de bedste produkter ud fra kriterierne: Pris, kvalitet, design, funktion. Det sikrer at du til enhver tid kan se og købe det nyeste og det bedste til dit badeværelse.