Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
0 varer i kurven
I alt DKK 0,-
Til kassen >>
+45 86930022 Kontakt os >>
>>

Brusedøre m.m.

Producent
Type
Pris
Flere varianter
Flere varianter
side1234567>>Vis alle (235)

Brusekabine - find en bruseafskærmning, der passer til dit behov

En brusekabines primære funktion er at undgå at få vand ud over det hele, mens du bader. Det gør imidlertid ikke noget, hvis din brusekabine samtidig også bidrager til dit badeværelses æstetiske helhedsindtryk. Hos Rabat-vvs.dk har du mulighed for at vælge mellem mange forskellige løsninger og skabe en unik og praktisk løsning, der passer til dit hjem.

Fra badeforhæng til brusedør og retur

Lad dig inspirere af de mange muligheder her på siden. Almindelig badeforhæng, brusedøre, skydedøre, brusekabiner - hos Rabat-vvs.dk kan du vælge en fix og færdig løsning eller bestille en brusekabine på specialmål. Selvfølgelig altid til skarpe rabatpriser.

Brusdøre og bruseafskærmningers primære funktion er, at undgå at få vand ud over det hele mens man bader. For at undgå dette findes der mange forskellige løsninger, herunder almindelig badeforhæng, brusedøre, skydedøre, brusekabiner m.m. Her kan du vælge fix og færdige løsninger eller bestille på specialmål.

Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
Dankort Visa Eurocard/Mastercard JCB Visa Electron Maestro MobilePay
Sitemap
Rabat-vvs Aps
Ormslevvej 287
8260 Viby J

+45 86930022
rabat@rabat-vvs.dk

CVR 25823664
Sydbank
7110 0161083

Kundeservice:

Om rabat-vvs.dk
rabat-vvs.dk er din online adgang til alle VVS produkter. Vi har alt fra standard produkter til meget eksklusive produkter – og altid til lave priser. Kort sagt, vi har noget for en hver pengepung og vi leverer varen direkte til din adresse. Vi udvælger løbende vort produktsortiment fra de førende producenter af VVS produkter - og vælger de bedste produkter ud fra kriterierne: Pris, kvalitet, design, funktion. Det sikrer at du til enhver tid kan se og købe det nyeste og det bedste til dit badeværelse.