Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
0 varer i kurven
I alt DKK 0,-
Til kassen >>
+45 86930022 Kontakt os >>
>>

Brusebatterier

Producent
Type
Montering
Pris
Flere varianter
3999,-
Fragt 65,-
Damixa Bell brusersæt
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
side1234567>>(679 varer)

Blandingsbatteri til badekar - Vi har det rette brusebatteri til din bruser

Brusebatteri - vi har det rette blandingsbatteri til din bruser

Vi mennesker har altid synes, at det at tage et dejligt varmt bad er en dejlig luksus. De første brusere kan faktisk dateres helt tilbage til antikken, hvor man konstruerede specielle containere til forkælelse i vandets friske stråler. De første moderne brusere blev opfundet med hjælp fra den franske hær tilbage i 1860´erne, men der er absolut sket meget med både kvaliteten, komfort og prisen siden da.

Stort udvalg af blandingsbatterier til gode priser

Hos Rabat-vvs.dk har vi et stort udvalg af brusebatterier til forskellige installationer. Det kunne eksempelvis være til indbygning i væg eller til udbygning/frembygning, som termostat eller almindelig et-grebs eller to-grebs blandingsbatteri.

Styr på temperaturen med et termostatbatteri

Et godt termostatbatteri holder vandets temperatur på det valgte niveau, uanset temperaturforskellen på blandingsbatteriets vandtilgang. Den almindelige centerafstand for et udbygget/frembygget brusebatteri er i Danmark 150 mm. Du finder et stort udvalg af termostatbatterier her på siden.

Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
Dankort Visa Eurocard/Mastercard JCB Visa Electron Maestro MobilePay
Sitemap
Rabat-vvs Aps
Ormslevvej 287
8260 Viby J

+45 86930022
rabat@rabat-vvs.dk

CVR 25823664
Sydbank
7110 0161083

Kundeservice:

Om rabat-vvs.dk
rabat-vvs.dk er din online adgang til alle VVS produkter. Vi har alt fra standard produkter til meget eksklusive produkter – og altid til lave priser. Kort sagt, vi har noget for en hver pengepung og vi leverer varen direkte til din adresse. Vi udvælger løbende vort produktsortiment fra de førende producenter af VVS produkter - og vælger de bedste produkter ud fra kriterierne: Pris, kvalitet, design, funktion. Det sikrer at du til enhver tid kan se og købe det nyeste og det bedste til dit badeværelse.