Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
0 varer i kurven
I alt DKK 0,-
Til kassen >>
+45 86930022 Kontakt os >>
>>

Kælder-/drænpumper - PL

En dykpumpe er den pumpe der bruges når man skal have vand flyttet fra det ene sted til det andet uden der skal sættes tryk på. En dykpumpe kan bruges til at tømme ungernes svømmebassin eller tømme regnvandstønden, eller måske skal du bruge dykpumpen til at tømme din kælder hvis uheldet har været ude, og din kælder er oversvømmet.

En professionel dykpumpe bliver oftest brugt til at holde vandet væk fra udgravninger, og bliver også brugt til at tømme div. arbejdspladser for vand.

En dykpumpe er designet sådan at den kan tåle at være under vand permanent.

En dykpumpe med svømmer er en dykpumpe der har monteret en anordning på siden af pumpen, så denne slukker for pumpen når vandet er væk, og pumpen ikke bliver overbelastet.

 

Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
Dankort Visa Eurocard/Mastercard JCB Visa Electron Maestro MobilePay
Sitemap
Rabat-vvs Aps
Ormslevvej 287
8260 Viby J

+45 86930022
rabat@rabat-vvs.dk

CVR 25823664
Sydbank
7110 0161083

Kundeservice:

Om rabat-vvs.dk
rabat-vvs.dk er din online adgang til alle VVS produkter. Vi har alt fra standard produkter til meget eksklusive produkter – og altid til lave priser. Kort sagt, vi har noget for en hver pengepung og vi leverer varen direkte til din adresse. Vi udvælger løbende vort produktsortiment fra de førende producenter af VVS produkter - og vælger de bedste produkter ud fra kriterierne: Pris, kvalitet, design, funktion. Det sikrer at du til enhver tid kan se og købe det nyeste og det bedste til dit badeværelse.
"