Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
0 varer i kurven
I alt DKK 0,-
Til kassen >>
+45 86930022 Kontakt os >>
>>

Håndklædetørrer

Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
side1234567>>Vis alle (192)

Håndklædetørre - finder der noget mere rart end at tørre sig med et lunt håndklæde. En håndklædetørre har flere funktioner, hjælpe med at opvarme rummet, sikre at håndklædet tørre hurtigt hvorved man undgår "sure" håndklæder. Håndklædetørrer findes enten til el eller som vandbåret. Hvis man ønsker en til el skal man typisk tilkøbe en elpatron og hvis det er som vandbåret så skal man tilkøbe et ventilsæt. I visse tilfælde er en kombination af disse også muligt ved tilkøb af et tilstykke. Hvis ens rør kommer fra gulvet vil man typisk skulle vælge et ligeløbende ventilsæt og et vinkelventilsæt hvis rørene er ført i væggen.

 

En håndklædetørre / håndklæderadiator er ikke kun velegnet til badeværelset - tænk over hvilken nytte den vil kunne gøre i køkkenet til at tørre viskestykker. Eller i entreen / bryggerset til at tørre støvler, hue, handsker med mere.

Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
Dankort Visa Eurocard/Mastercard JCB Visa Electron Maestro MobilePay
Sitemap
Rabat-vvs Aps
Ormslevvej 287
8260 Viby J

+45 86930022
rabat@rabat-vvs.dk

CVR 25823664
Sydbank
7110 0161083

Kundeservice:

Om rabat-vvs.dk
rabat-vvs.dk er din online adgang til alle VVS produkter. Vi har alt fra standard produkter til meget eksklusive produkter – og altid til lave priser. Kort sagt, vi har noget for en hver pengepung og vi leverer varen direkte til din adresse. Vi udvælger løbende vort produktsortiment fra de førende producenter af VVS produkter - og vælger de bedste produkter ud fra kriterierne: Pris, kvalitet, design, funktion. Det sikrer at du til enhver tid kan se og købe det nyeste og det bedste til dit badeværelse.
"