Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
0 varer i kurven
I alt DKK 0,-
Til kassen >>
+45 86930022 Kontakt os >>
>>

Brusebatterier - Lineabeta

Producent
Type
Montering
Pris

De første brusere kan dateres tilbage til Antikken hvor man konstruerede specielle containere. De første moderne brusere blev opfundet med hjælp fra den franske hær tilbage i 1860´erne.

Brusebatterier findes til forskellige installationer, det kan være til indbygning i væg eller til udbygning / frembygning, som termostat eller almindelig et-grebs eller to-grebsblandingsbatteri.

Termostatbatteri. Et godt termostat-blandingsbatteri holder vandets temperatur på det valgte uanset temperaturforskellen på blandingsbatteriets vandtilgang.

 

Standard centerafstand for udbygget / frembygget er i Danmark 150 mm

 

 

 

Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
Dankort Visa Eurocard/Mastercard JCB Visa Electron Maestro MobilePay
Sitemap
Rabat-vvs Aps
Ormslevvej 287
8260 Viby J

+45 86930022
rabat@rabat-vvs.dk

CVR 25823664
Sydbank
7110 0161083

Kundeservice:

Om rabat-vvs.dk
rabat-vvs.dk er din online adgang til alle VVS produkter. Vi har alt fra standard produkter til meget eksklusive produkter – og altid til lave priser. Kort sagt, vi har noget for en hver pengepung og vi leverer varen direkte til din adresse. Vi udvælger løbende vort produktsortiment fra de førende producenter af VVS produkter - og vælger de bedste produkter ud fra kriterierne: Pris, kvalitet, design, funktion. Det sikrer at du til enhver tid kan se og købe det nyeste og det bedste til dit badeværelse.
"