Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
0 varer i kurven
I alt DKK 0,-
Til kassen >>
+45 86930022 Kontakt os >>
>>

Baderumsmøbler - Laufen

Producent
Bredde
Dybde
Pris

Baderumsmøbler. Møbler til baderummet skal være praktiske og samtidig pæne at se på. Vi har i denne kategori samlet vores bud på dette. Her er løsninger i forskellige prisklasser og i forskellige størrelser. Så uanset om det er en gæstebadeværelsesløsning eller en primærbadeværelsesløsning som du søger finder du det her. Vores sortiment omfatter alle møbler fra Dansani, Duravit, Ifö, Gustavsberg, Aspen m.fl. 

Selvom baderumsmøbler godt kan tåle badeværelsets fugtige miljø skal du altid Sørg for, at du har en ordentlig afskærmning mellem badeværelsesmøblerne og brusepladsen.

Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
Dankort Visa Eurocard/Mastercard JCB Visa Electron Maestro MobilePay
Sitemap
Rabat-vvs Aps
Ormslevvej 287
8260 Viby J

+45 86930022
rabat@rabat-vvs.dk

CVR 25823664
Sydbank
7110 0161083

Kundeservice:

Om rabat-vvs.dk
rabat-vvs.dk er din online adgang til alle VVS produkter. Vi har alt fra standard produkter til meget eksklusive produkter – og altid til lave priser. Kort sagt, vi har noget for en hver pengepung og vi leverer varen direkte til din adresse. Vi udvælger løbende vort produktsortiment fra de førende producenter af VVS produkter - og vælger de bedste produkter ud fra kriterierne: Pris, kvalitet, design, funktion. Det sikrer at du til enhver tid kan se og købe det nyeste og det bedste til dit badeværelse.
"