Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
0 varer i kurven
I alt DKK 0,-
Til kassen >>
+45 86930022 Kontakt os >>
>>

Badekar & boblekar

Producent
Form
Type /funktion
Pris
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
side1234567>>Vis alle (214)

Badekar & boblekar. I denne kategori finder du badekar og boblekar til indbygning, fristående kar på løvefødder, hjørnekar m.m. Fra kendte producenter som Duravit, Ifö, hansgrohe, Bette, Royal bathroom, Danline, Villeroy & Boch blot for at nævne nogen. Findes der noget mere afslappende end at stresse af i et bade eller boblekar efter en lang arbejdsdag. Eller tænk på børn, de elsker at bade i et badekar.

Historie.:

Det at bade i et badekar har været nydt i mange tusinde år. De første badekar kan dateres helt tilbage til Indus-kulturen ca. 2500 - 1900 år før kristi fødsel. Senere ændrede Romerne og de gamle grækere konstruktionen til noget som minder om det som vi kender i dag

Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
Dankort Visa Eurocard/Mastercard JCB Visa Electron Maestro MobilePay
Sitemap
Rabat-vvs Aps
Ormslevvej 287
8260 Viby J

+45 86930022
rabat@rabat-vvs.dk

CVR 25823664
Sydbank
7110 0161083

Kundeservice:

Om rabat-vvs.dk
rabat-vvs.dk er din online adgang til alle VVS produkter. Vi har alt fra standard produkter til meget eksklusive produkter – og altid til lave priser. Kort sagt, vi har noget for en hver pengepung og vi leverer varen direkte til din adresse. Vi udvælger løbende vort produktsortiment fra de førende producenter af VVS produkter - og vælger de bedste produkter ud fra kriterierne: Pris, kvalitet, design, funktion. Det sikrer at du til enhver tid kan se og købe det nyeste og det bedste til dit badeværelse.
"