Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
0 varer i kurven
I alt DKK 0,-
Til kassen >>
+45 86930022 Kontakt os >>
>>

Wavin display AHC 9000 med trykfølsom skærm

Wavin display AHC 9000 med trykfølsom skærm - rabat-vvs.dk

Wavin display AHC 9000 med trykfølsom skærm. Passer til 466330216

Sammen med styreenheden åbner det for en verden af ekstra funktionaliteter. Fx kan brugeren nemt selv ændre gulvvarmesystemets indstillinger og skabe sig et samlet overblik.

Display med trykfølsom skærm

Nem indstilling
Alle husets rumtermostater kan indstilles på én gang via det intuitive menusystem i displayet. Nemt og hurtigt.
Indstillingerne kan naturligvis fortsat ændres på den enkelte rumtermostat. Indbyggede tidsprogrammer. Displayet har indbygget en række tidsprogrammer, som gør det muligt midlertidigt at overstyre de faste indstillinger. Det sker nemt via det brugervenlige menusystem. Udover de indbyggede programmer, hvoraf nogle er beskrevet herunder, er det også muligt at skræddersy sine egne programmer, som matcher aktuelle behov. Ferie-mode I forbindelse med ferie angives afrejse- og hjemkomstdato i kalenderen, så varmen automatisk sænkes til fx 12° C, mens husets beboere er væk. På den definerede hjemkomstdato øges temperaturen igen til den faste indstilling. Party-mode Er der inviteret mange gæster til en fest eller et middagsselskab, kan det være en fordel at skrue ned for gulvvarmen i dele af huset. I systemet angives det antal timer, man ønsker at sænke temperaturen og til hvilken temperatur. Hotel-mode På hoteller eller i udlejningsboliger byder hotelmode på en lang række fordele. Bl.a. kan systemet indstilles til at nulstille sig selv fx hver lørdag kl. 12, ligesom det kan defineres, hvor stort et temperaturspænd gæster har lov til at anvende, fx +/- 3° C i forhold til de faste indstillinger.
Aarmer Alle alarmer, der ikke hindrer systemet i at køre, kan indstilles, så de ikke går i gang midt om natten og ødelægger nattesøvnen. I displayet defineres det nemt, hvornår på døgnet den akustiske alarm må aktiveres. Kritiske larmer kan naturligvis ikke tidsstyres. Højtemperatursikring Med et display og en ekstern temperaturføler behøver dine kunder aldrig være bekymret for, at deres trægulve ødelægges ved en overophedning på grund af en fejl i ventilen, der
styrer fremløbstemperaturen til anlægget. Hvis temperaturen stiger over det tilladte, vil gulvvarmestyringen lukke ned for hele systemet og samtidig alarmere brugeren.

Varenummer: 466330230
Leveringstid, cirka: 2 dage
Producent: Wavin
Vejledende pris1569,-
-Rabat-1066,-
Rabatpris503,-
Fragt, inkl. moms*65,-
eller...
Afhentning, inkl. moms25,-
*Ved bestilling af flere varer betales fragt per ordre og kun gebyret for varen med den dyreste fragt
spørg om varen
pristjek
tilbage
Læg varen i kurven

Andre produkter fra Wavin :

Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
Dankort Visa Eurocard/Mastercard JCB Visa Electron Maestro MobilePay
Sitemap
Rabat-vvs Aps
Ormslevvej 287
8260 Viby J

+45 86930022
rabat@rabat-vvs.dk

CVR 25823664
Sydbank
7110 0161083

Kundeservice:

Om rabat-vvs.dk
rabat-vvs.dk er din online adgang til alle VVS produkter. Vi har alt fra standard produkter til meget eksklusive produkter – og altid til lave priser. Kort sagt, vi har noget for en hver pengepung og vi leverer varen direkte til din adresse. Vi udvælger løbende vort produktsortiment fra de førende producenter af VVS produkter - og vælger de bedste produkter ud fra kriterierne: Pris, kvalitet, design, funktion. Det sikrer at du til enhver tid kan se og købe det nyeste og det bedste til dit badeværelse.
"