Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
0 varer i kurven
I alt DKK 0,-
Til kassen >>
+45 86930022 Kontakt os >>
>>

Salus Trådløs gulvvarme renoveringspakke 230 V - 1 kredse (rum)

Salus Trådløs gulvvarme renoveringspakke 230 V - rabat-vvs.dk

Salus Smart Home Trådløs gulvvarme renoveringspakke.

Med denne pakke kan du opdatere dit eksisterende gulvvarmesystem, uanset fabrikat til et system, der både kan styres fra selve display´et på rumtermostaten og via en gratis App på smartphone, tablet eller computer.
Systemet er ligeledes meget velegnet til renovering af eksisterende gulvvarmesystem hvor en termostat, modtagerboks måske stået af og måske ikke kan skaffes mere. Systemet er helt enkelt, at montere og gøres helt uden at en VVS´er skal skifte eksisterende fordelerrør (manifold). Med andre ord så kan man selv skifte det. Det er kun nødvendigt at skifte eksisterende telestater (aktuator, termomotor) såfremt disse er defekte. Gratis APP´en gør det nemt at overskue og ændre alle indstillinger i hele systemet selv når du er på farten. Med nem opsætning og programmering forbedres komforten via den individuelle rumstyring og energiforbruget reduceres. Via styringen opsætter du nemt et dagligt program som passer ind i din hverdag. Systemet kan indstilles så den følger din døgnrytme, der er hukommelses backup (indstillinger bevares ved strømsvigt). Der er mulighed for at kombinere systemet med traditionelle radiatorer så du kan styre det hele samlet fra App eller computer. Pakken er komplet med modtagerboks, Universal gateway og rumtermostater til det antal rum (kredse) som vælges i vælgeren.

Denne pakke er en del af SALUS Smart Home systemet. Dette giver mulighed for styring af lamper, kaffemaskine og andre elektriske enheder der er tilsluttet 230V igennem SALUS SPE600 Smart Plug. Du kan også opsætte en eller flere SALUS OS600 dør/vinduessensor således varme lukkes ned i hele perioden som dør/vindue er åben, eller sende en mail eller SMS til din telefon når en dør eller et vindue åbnes.

Varenummer: 402325324+++1
Leveringstid, cirka: 2 dage
Producent: Salus Controls
Køb her
Quick guide
Varianter af denne vare:
Vejledende pris4532,-
-Rabat-2233,-
Rabatpris2299,-
Fragt, inkl. moms*65,-
eller...
Afhentning, inkl. moms25,-
*Ved bestilling af flere varer betales fragt per ordre og kun gebyret for varen med den dyreste fragt
spørg om varen
pristjek
tilbage
Læg varen i kurven

Produkter der passer til eller ligner:

98,-
Fragt 65,-
Salus 230v actuator

Andre produkter fra Salus Controls :

Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
Dankort Visa Eurocard/Mastercard JCB Visa Electron Maestro MobilePay
Sitemap
Rabat-vvs Aps
Ormslevvej 287
8260 Viby J

+45 86930022
rabat@rabat-vvs.dk

CVR 25823664
Sydbank
7110 0161083

Kundeservice:

Om rabat-vvs.dk
rabat-vvs.dk er din online adgang til alle VVS produkter. Vi har alt fra standard produkter til meget eksklusive produkter – og altid til lave priser. Kort sagt, vi har noget for en hver pengepung og vi leverer varen direkte til din adresse. Vi udvælger løbende vort produktsortiment fra de førende producenter af VVS produkter - og vælger de bedste produkter ud fra kriterierne: Pris, kvalitet, design, funktion. Det sikrer at du til enhver tid kan se og købe det nyeste og det bedste til dit badeværelse.
"