Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
0 varer i kurven
I alt DKK 0,-
Til kassen >>
+45 86930022 Kontakt os >>
>>
kundeservice, oversigt

Kundeservice

Om rabat-vvs.dk    - rabat-vvs.dk
 

Om rabat-vvs.dk

Rabat-vvs.dk er din online adgang til alle VVS produkter. Vi har alt fra standard produkter til meget eksklusive produkter - og altid til lave priser - kort sagt, vi har noget for en hver pengepung.

Vi leverer varen direkte til din adresse også hvis du bor udenfor Danmark.

Vore samarbejdspartnere er nogen af de førende producenter og leverandører af VVS produkter, det sikre at du til enhver tid kan se og købe det sidste nye til dit badeværelse.

Vi har udvalgt vort produktsortiment udfra følgende kriterier.:

  • Pris
  • Kvalitet
  • Design
  • Funktionalitet

Med andre ord; vi har noget for en hver smag og pengepung.

Vi har på hjemmesiden links til samtlige af vore samarbejdspartnere, hvilket giver dig mulighed for at få optimal inspiration til dit badeværelse.

Har du behov for varer der ikke er vist på hjemmesiden skal du blot sende os en e-mail og vi vil hurtigst muligt sende dig en pris og en leveringstid.

 
Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
Dankort Visa Eurocard/Mastercard JCB Visa Electron Maestro MobilePay
Sitemap
Rabat-vvs Aps
Ormslevvej 287
8260 Viby J

+45 86930022
rabat@rabat-vvs.dk

CVR 25823664
Sydbank
7110 0161083

Kundeservice:

Om rabat-vvs.dk
rabat-vvs.dk er din online adgang til alle VVS produkter. Vi har alt fra standard produkter til meget eksklusive produkter – og altid til lave priser. Kort sagt, vi har noget for en hver pengepung og vi leverer varen direkte til din adresse. Vi udvælger løbende vort produktsortiment fra de førende producenter af VVS produkter - og vælger de bedste produkter ud fra kriterierne: Pris, kvalitet, design, funktion. Det sikrer at du til enhver tid kan se og købe det nyeste og det bedste til dit badeværelse.