Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
0 varer i kurven
I alt DKK 0,-
Til kassen >>
+45 86930022 Kontakt os >>
>>
kundeservice, oversigt

Kundeservice

Levering / Afhentning - rabat-vvs.dk
 

Levering / Afhentning

Alle ordre bliver pålagt forsendelses- og administrations gebyr. Dette gebyr afhænger af hvilken vare du køber, man betaler dog altid kun et gebyr pr. ordre uanset mængde og antal leveringer.

 

1. Kr. 25,00 - Afhentning her på adressen - Varer over 1 m. kan ikke afhentes. Da vi generelt ikke er lagerførende, gælder den angivne leveringstid også ved afhentning.

2. Kr. 65,00 - herunder visse armaturer, køkkenvaske, brusersæt,toiletsæder, lamper, håndklædetørrer, gulvafløb, gulvvarme-systemer. (Der kan være enkelte undtagelser hvis leverandøren opkræver et gebyr)

3. Kr. 95,00 - herunder hængeskåle, cisterner, håndvaske.

4. Kr. 150,00 - herunder toiletter, badekar, spabade, møbler, spejle og spejlskabe, marmorvaske, brusekabiner og afskærmninger, centralstøvsugere, radiatorer, brøndsgods, store fittings, rør i ruller, store pumper.

5. Kr. 999,00 - herunder Kedler som vejer mere 200 kg., trappe og samletanke, jordtanke fra 2500 ltr.

Alle palle-varer sendes med fragtmand, alle øvrige varer sendes med PostDanmark. Leveringstiden er anført udfor hver enkelt vare - den gængse leveringstid er 48 timer for ikke palle-varer. For pallevare er leveringstiden ca. 3 dage fra bestilling. De udfor varerne anførte leveringstider er ca. leveringstider, idet der tages forbehold for restnoterede varer m.m.

Er du ikke hjemme tager PostDanmark varerne med retur til posthuset. Fragtmanden tager ligeledes varerne med retur til fragtcentralen, medmindre du på bestillingen gør opmærksom på, at varen må stilles - dette er dog på eget ansvar. Omkostninger i forbindelse med efterfølgende afhentning af varerne enten på posthus eller fragtcentral er for egen regning.

Vi tager forbehold for udgåede varer og varer der er i restordre. Rabat-vvs.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser. Heller ikke i tilfælde af fejlleverede varer eller defekte varer. Med Post Danmark leveres varen dagen efter afsendelse. Varer, der leveres med fragtbil, leveres til første dør i stueetagen.

Såfremt det ønskes, at en ordre skal leveres uden man er hjemme (flexlevering) skal følgende skrives i Særlige instruktioner vedr. forsendelsen feltet: "Må stilles uden kvittering" eller fx "Sæt den ved garagen". Hvis man vælger denne løsning, er det på eget ansvar. Man frasiger sig retten til at reklamere over mangler og skader, da hverken fragtmanden eller Rabat-vvs.dk kan holdes til ansvar for vare, der er sat uden opsyn. Rabat-vvs.dk afviser alle reklamationer, der måtte komme i denne forbindelse.

 

For Åbningstid for afhentning - Se under kontakt.   

 
Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
Dankort Visa Eurocard/Mastercard JCB Visa Electron Maestro MobilePay
Sitemap
Rabat-vvs Aps
Ormslevvej 287
8260 Viby J

+45 86930022
rabat@rabat-vvs.dk

CVR 25823664
Sydbank
7110 0161083

Kundeservice:

Om rabat-vvs.dk
rabat-vvs.dk er din online adgang til alle VVS produkter. Vi har alt fra standard produkter til meget eksklusive produkter – og altid til lave priser. Kort sagt, vi har noget for en hver pengepung og vi leverer varen direkte til din adresse. Vi udvælger løbende vort produktsortiment fra de førende producenter af VVS produkter - og vælger de bedste produkter ud fra kriterierne: Pris, kvalitet, design, funktion. Det sikrer at du til enhver tid kan se og købe det nyeste og det bedste til dit badeværelse.