Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
0 varer i kurven
I alt DKK 0,-
Til kassen >>
+45 86930022 Kontakt os >>
>>
kundeservice, oversigt

Kundeservice

Fejl og skader i levering - rabat-vvs.dk
 

Fejl og skader i levering

Ved modtagelse af varen er det vigtigt at du omgående kontrollere at denne er intakt og ikke har lidet overlast i forbindelse med transporten.

Hvis du modtager en vare, hvor emballagen ser ud til at være brudt eller på anden måde skadet, skal du huske enten at nægte modtagelse eller skrive under med forbehold for fragtskader.
I tilfælde af at varen er skadet, er det vigtigt at hurtigst muligt kontakter os skriftligt og gerne med billede domkumentation, vi kommer herefter tilbage til dig når vi har fundet en løsning med den pågældende leverandør.

Vi tager forbehold for udgåede varer og varer der er i restordre. Rabat-vvs.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser. Heller ikke i tilfælde af fejlleverede varer eller defekte varer.

Såfremt vi har leveret en forkert vare bedes du kontakte os og vi vil sørge for, at denne bliver ombyttet vederlagfrit.
 
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Hvis varen er blevet skadet under transporten, er det bedst at klage omgående. 

 
Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
Dankort Visa Eurocard/Mastercard JCB Visa Electron Maestro MobilePay
Sitemap
Rabat-vvs Aps
Ormslevvej 287
8260 Viby J

+45 86930022
rabat@rabat-vvs.dk

CVR 25823664
Sydbank
7110 0161083

Kundeservice:

Om rabat-vvs.dk
rabat-vvs.dk er din online adgang til alle VVS produkter. Vi har alt fra standard produkter til meget eksklusive produkter – og altid til lave priser. Kort sagt, vi har noget for en hver pengepung og vi leverer varen direkte til din adresse. Vi udvælger løbende vort produktsortiment fra de førende producenter af VVS produkter - og vælger de bedste produkter ud fra kriterierne: Pris, kvalitet, design, funktion. Det sikrer at du til enhver tid kan se og købe det nyeste og det bedste til dit badeværelse.