Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
0 varer i kurven
I alt DKK 0,-
Til kassen >>
+45 86930022 Kontakt os >>
>>

Varmtvandsbeholdere

2479,-
Fragt 65,-
Boligaffugter
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter

Varmtvandsbeholdere

Med en varmtvandsbeholder kan du opvarme dit drikkevand, så det kan benyttes som varmt brugsvand i hele huset, fx i køkkenvasken eller bruseren. Vandet kan varmes op ved hjælp af forskellige varmekilder, herunder solenergi, centralvarme, elektricitet eller en kombination heraf. Hvilken størrelse og hvilken model du skal vælge, afhænger af din husstand og dit konkrete behov.

 

Hos Rabat-vvs.dk finder du et stort udvalg af varmtvandsbeholdere til skarpe priser. Du kan vælge mellem varmtvandsbeholdere fra 30 og helt op til 110 liter. Har du spørgsmål til vores produkter, så står vi klar til at rådgive dig til det bedste køb.

 

Vi har mange typer af varmtvandsbeholder i super kvalitet og til gode priser disse varmtvandsbeholder finder du her.

Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
Dankort Visa Eurocard/Mastercard JCB Visa Electron Maestro MobilePay
Sitemap
Rabat-vvs Aps
Ormslevvej 287
8260 Viby J

+45 86930022
rabat@rabat-vvs.dk

CVR 25823664
Sydbank
7110 0161083

Kundeservice:

Om rabat-vvs.dk
rabat-vvs.dk er din online adgang til alle VVS produkter. Vi har alt fra standard produkter til meget eksklusive produkter – og altid til lave priser. Kort sagt, vi har noget for en hver pengepung og vi leverer varen direkte til din adresse. Vi udvælger løbende vort produktsortiment fra de førende producenter af VVS produkter - og vælger de bedste produkter ud fra kriterierne: Pris, kvalitet, design, funktion. Det sikrer at du til enhver tid kan se og købe det nyeste og det bedste til dit badeværelse.