Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
0 varer i kurven
I alt DKK 0,-
Til kassen >>
+45 86930022 Kontakt os >>
>>

Toiletsæder

Flere varianter
Flere varianter
side1234567>>Vis alle (227)

Toiletsæder

Et toiletsæde skal være komfortabelt at sidde på, det skal være nemt at rengøre og nemt at betjeninge. De fleste toiletsæder er i dag udstyret med dæmpet lukning eller softclose, som det også kaldes. Her på siden har du valget mellem toiletsæder i forskellige farver og faconer – og vi har med sikkerhed lige netop det toiletsæde, der passer ind i dit badeværelse. Vælg mellem bl.a. Duravit, Gustavsberg, Ifö m.m. Kvaliteten er høj og prisen presset helt i bund.

Rengøring af toiletbræt:

Benyt et mildt sæbeholdigt rengøringsmiddel til rengøring af toiletbrættet, og vær sikker på, at der ikke efterlades fugt på sæde og beslag. Du kan med fordel tørre både sæde og beslag af med en blød klud. Hvis toiletrens og andre klorholdige, slibende eller ætsende rengøringsmidler kommer i kontakt med sæde og beslag kan det nemlig medføre beskadigelse eller flyverust. Derfor bør toiletbrættet være slået op, indtil al toiletrens er skyllet væk.

Et toiletsæde skal være komfortabelt at sidde på, det skal være nemt at rengøre og nemt at betjeninge. De fleste toiletsæder er i dag udstyret med dæmpet lukning eller softclose som det også kaldes. Vi har denne kategori samlet alle toiletsæder i et vel af farver og faconer.

Rengøring.:

Benyt et mildt sæbeholdigt rengøringsmiddel til rengøring af wc-sædet. Vær sikker på, at der ikke efterlades noget fugt på sæde og beslag. Tør derfor både sæde og beslag af med en blød klud. Hvis wc-rens og andre klorholdige, slibende eller ætsende rengøringsmidler kommer i kontakt med sæde og beslag kan det medføre beskadigelse eller flyverust. Derfor bør sædet være slået op, indtil al wc-rens er skyllet væk.

Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
Dankort Visa Eurocard/Mastercard JCB Visa Electron Maestro MobilePay
Sitemap
Rabat-vvs Aps
Ormslevvej 287
8260 Viby J

+45 86930022
rabat@rabat-vvs.dk

CVR 25823664
Sydbank
7110 0161083

Kundeservice:

Om rabat-vvs.dk
rabat-vvs.dk er din online adgang til alle VVS produkter. Vi har alt fra standard produkter til meget eksklusive produkter – og altid til lave priser. Kort sagt, vi har noget for en hver pengepung og vi leverer varen direkte til din adresse. Vi udvælger løbende vort produktsortiment fra de førende producenter af VVS produkter - og vælger de bedste produkter ud fra kriterierne: Pris, kvalitet, design, funktion. Det sikrer at du til enhver tid kan se og købe det nyeste og det bedste til dit badeværelse.