Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
0 varer i kurven
I alt DKK 0,-
Til kassen >>
+45 86930022 Kontakt os >>
>>

Toilet - Væghængte

Producent
Type (Væghængt)
Pris
Flere varianter
Flere varianter
3174,-
Fragt 125,-
Duravit Architec WC
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
side1234567>>Vis alle (172)

Væghængt toilet

Et væghængt toilet bidrager til en luftig stil i badeværelset, samtidig med at det bliver lettere at rengøre gulvet. Er pladsen lidt trang, kan du med fordel vælge en compact toiletskål. De fleste toiletter her på siden kan leveres med Wondergliss, CeramicPlus eller Easy Clean. Fælles for dem alle er, at der er tale om en overfladebehandling, som giver en perlende effekt, dvs. at skidt og snavs har svære hæfte til porcelænet.

Stort udvalg af hængetoiletter

Hos Rabat-vvs.dk har vi et stort udvalg af hængetoiletter fra velkendte mærker. Vælg mellem hængetoiletter fra Duravit, Ifö, Villeroy & Boch og mange flere. Fælles for alle modellerne her på siden er, at en høj kvalitet ikke behøver at koste alverden.

Et væghængt toilet er med til at give et lettere indtryk samtidig med at det er lettere at rengøre gulvet. De fleste toiletter kan leveres med wondergliss, CeramicPlus, Easy Clean eller Kera tec - fælles for dem alle er, at der er tale om en overfladebehandling som giver en perlende effekt altså så skidt og snavs har svære hæfte til porcelænet. Er pladsen lidt træng kan man med fordel vælge en compact toiletskål. Hos Rabat-vvs.dk har vi et stort udvalg fra Duravit, Ifö, Villeroy & Boch blot for at nævne nogen.  

Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
Dankort Visa Eurocard/Mastercard JCB Visa Electron Maestro MobilePay
Sitemap
Rabat-vvs Aps
Ormslevvej 287
8260 Viby J

+45 86930022
rabat@rabat-vvs.dk

CVR 25823664
Sydbank
7110 0161083

Kundeservice:

Om rabat-vvs.dk
rabat-vvs.dk er din online adgang til alle VVS produkter. Vi har alt fra standard produkter til meget eksklusive produkter – og altid til lave priser. Kort sagt, vi har noget for en hver pengepung og vi leverer varen direkte til din adresse. Vi udvælger løbende vort produktsortiment fra de førende producenter af VVS produkter - og vælger de bedste produkter ud fra kriterierne: Pris, kvalitet, design, funktion. Det sikrer at du til enhver tid kan se og købe det nyeste og det bedste til dit badeværelse.