Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
0 varer i kurven
I alt DKK 0,-
Til kassen >>
+45 86930022 Kontakt os >>
>>

Toilet - Tilbehør

Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
side123456Vis alle (126)

Toilet-tilbehør

Hos Rabat-vvs.dk har vi alt det tilbehør, du måtte have brug for til dit toilet, uanset om det er et toilet med P-Lås, S-lås eller et back-to-the-wall toilet. Vi har færdige toiletpakker, reservedele, tilslutningsslanger, indbygningscisterner, toiletter med indbygget kværn og meget mere. Sammensæt din bestilling og få toilet og tilbehør leveret i én bestilling. Husk fri fragt ved bestillinger over 1500 kr.

Her finder du alt til dit toilet? Vi har alt i tilbehør til toiletter med P-Lås - s-lås - Hængetoiletpakker - Tilbehør - Reservedele - Tilslutningsslanger - Toiletter m / indbygget kværn. Toiletter m / indbygget kværn - Indbygningscisterner - etc.

Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
Dankort Visa Eurocard/Mastercard JCB Visa Electron Maestro MobilePay
Sitemap
Rabat-vvs Aps
Ormslevvej 287
8260 Viby J

+45 86930022
rabat@rabat-vvs.dk

CVR 25823664
Sydbank
7110 0161083

Kundeservice:

Om rabat-vvs.dk
rabat-vvs.dk er din online adgang til alle VVS produkter. Vi har alt fra standard produkter til meget eksklusive produkter – og altid til lave priser. Kort sagt, vi har noget for en hver pengepung og vi leverer varen direkte til din adresse. Vi udvælger løbende vort produktsortiment fra de førende producenter af VVS produkter - og vælger de bedste produkter ud fra kriterierne: Pris, kvalitet, design, funktion. Det sikrer at du til enhver tid kan se og købe det nyeste og det bedste til dit badeværelse.