Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
0 varer i kurven
I alt DKK 0,-
Til kassen >>
+45 86930022 Kontakt os >>
>>

Toilet - Monolith

Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter

Geberit Monolith

Geberit Monolith er en cisterneløsning, der i kombination med en toiletskål kan erstatte et gulvmonteret eller et væghængt toilet. Forudsætningen for Geberit Monolith med væghængt toiletskål er, at der er etableret afløb i væggen. Forudsætningen for løsningen med en gulvmonteret toiletskål er, at der er etableret afløb i gulvet. Lad dig inspirere af udvalget her på siden og find det rigtige toilet til dit badeværelse hos Rabat-vvs.dk.

 

Installationsfilm

 

Find toilet og tilbehør hos Rabat-vvs.dk

Hos Rabat-vvs.dk har vi et kæmpemæssigt udvalg af alt inden for toilet og vvs-artikler – lige fra discountprodukter og til de førende brands på markedet. Når du bestiller dit Monolith toilet kan du derfor med fordel bestille andet tilbehør til badeværelset og få det hele leveret i samme omgang. Husk gratis levering ved bestillinger over 1500 kr.  

Geberit Monolith er en cisterneløsning, der kombineret med en toiletskål kan erstatte et gulvmonteret toilet eller væghængt toilet.
Forudsætningen for Geberit Monolith med væghængt toiletskål er, at der er etableret afløb i væggen. Og forudsætningen for løsningen med en gulvmonteret toiletskål er, at der er etableret afløb i gulvet.

Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
Dankort Visa Eurocard/Mastercard JCB Visa Electron Maestro MobilePay
Sitemap
Rabat-vvs Aps
Ormslevvej 287
8260 Viby J

+45 86930022
rabat@rabat-vvs.dk

CVR 25823664
Sydbank
7110 0161083

Kundeservice:

Om rabat-vvs.dk
rabat-vvs.dk er din online adgang til alle VVS produkter. Vi har alt fra standard produkter til meget eksklusive produkter – og altid til lave priser. Kort sagt, vi har noget for en hver pengepung og vi leverer varen direkte til din adresse. Vi udvælger løbende vort produktsortiment fra de førende producenter af VVS produkter - og vælger de bedste produkter ud fra kriterierne: Pris, kvalitet, design, funktion. Det sikrer at du til enhver tid kan se og købe det nyeste og det bedste til dit badeværelse.