Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
0 varer i kurven
I alt DKK 0,-
Til kassen >>
+45 86930022 Kontakt os >>
>>

Radiatorer

Flere varianter
Flere varianter
side1234567>>(1022 varer)

Radiatorer

Hos Rabat-vvs.dk finder du et stort udvalg af moderne radiatorer, der opfylder kravene, der stilles til vor tids boligstil, og kombinerer disse med en høj effektivitet. Når du skal vælge radiator, er der flere faktorer, som er vigtige. På den ene side skal radiatorerne dimensioneres efter antallet af vinduer og på den anden side efter rummets størrelse og væggenes isolering.

 

Hos Rabat-vvs.dk forhandler vi radiator fra alle de kendte fabrikater til knivskarpe rabatpriser. Gå på opdagelse her på siden og vælg mellem radiatorer fra bl.a. RIO, Hudevad, Thor, Altech, Eurorad.

Få hjælp til at vælge den rigtige radiator

Der er flere faktorer, som har indflydelse på, hvor stor din radiator skal være for at kunne varme rummet op:

  • Rummets størrelse
  • Antallet og kvaliteten af vinduer i rummet
  • Antallet af ydervægge i rummet
  • Hvor godt huset er isoleret

 

En varmetabsberegning af det enkelte rum kan vise nøjagtig, hvor stor en ydeevne en radiator skal have for at kunne varme rummet ordentligt op. Hos Rabat-vvs.dk står vi klar til at hjælpe dig med din varmetabsberegning, så du kan få købt en radiator, der passer til netop dit behov. Kontakt os her.

 

 

Radiatorer - her finder du radiatorer som opfylder de krav som stilles til vor tids boligstil i kombination med høj effekt. Når du skal vælge radiator, er der flere faktorer, som er vigtige. Radiatoren skal dimensioneres efter antallet af vinduer, rummets størrelse og væggenes isolering. Vi forhandler alle de kendte radiator fabrikater så som RIO, Hudevad, Thor, Altech, Eurorad. Der er flere faktorer, som bestemmer, hvor stor din radiator skal være for at kunne varme rummet op, som følgende.:

Rummets størrelse.
Antallet og kvaliteten af vinduer i rummet.
Antallet af ydervægge i rummet.
Hvor godt huset er isoleret.
En varmetabsberegning af det enkelte rum kan vise nøjagtig, hvor stor ydeevne en radiator skal have for at kunne varme rummet ordentligt op. Det er ikke helt let at lave en varmetabsberegning, så ring eller skriv og vi prøve at hjælpe dig,

 

Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
Dankort Visa Eurocard/Mastercard JCB Visa Electron Maestro MobilePay
Sitemap
Rabat-vvs Aps
Ormslevvej 287
8260 Viby J

+45 86930022
rabat@rabat-vvs.dk

CVR 25823664
Sydbank
7110 0161083

Kundeservice:

Om rabat-vvs.dk
rabat-vvs.dk er din online adgang til alle VVS produkter. Vi har alt fra standard produkter til meget eksklusive produkter – og altid til lave priser. Kort sagt, vi har noget for en hver pengepung og vi leverer varen direkte til din adresse. Vi udvælger løbende vort produktsortiment fra de førende producenter af VVS produkter - og vælger de bedste produkter ud fra kriterierne: Pris, kvalitet, design, funktion. Det sikrer at du til enhver tid kan se og købe det nyeste og det bedste til dit badeværelse.