Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
0 varer i kurven
I alt DKK 0,-
Til kassen >>
+45 86930022 Kontakt os >>
>>

Pakke tilbud - Børma

Flere varianter

I denne kategori har vi samlet nogle pakker/sæt til en meget fordelagtig pris. Der er pakke tilbud fra de førende producenter som. Som et pakke/sæt fra Avanti bestående af en køkkenvask og et håndvaskarmatur, og fra Børma har vi Lux A1 Pakke består af: Børma Lux A1 med løft-op ventil, Børma Lux A1 Køkkenbatteri med 200 mm. C-tud, Børma Lux A1 Termostatbatteri.

Fra Damixa har vi to pakker første sæt er Venus Pakke består af: Venus køkkenbatteri, Venus håndvaskbatteri og Venus brusebatteri. pakke to består af Damixa Tradition termostatbatteri med bruserør og hovedbruser opad, samt håndbruser med slange og holder. Incl. Rosetter og forskruninger. Og det samme gælden indenfor Hansgrohe - Steinberg - ESPRIT - Grohe.

 

Kludi Badtilbehør pakkeløsning A-XEX indeholder Sæbedispenser et Tandglas - Papirholder - Børstegarniture og 2 stk Håndklædekrog i forkromet messing og saniteret hvidt glas. Og hos Giese Badtilbehør er pakkeløsning en sæbedispenser - Tandglas - Papirholder - Håndklædekrog dobbelt -  Børstegarnitu.

 

Toilet pakkerne fra TeCe og grohe består af følgende et væghængt toilet - Betjeningsplade - Indbygningscisterne

 

Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
Dankort Visa Eurocard/Mastercard JCB Visa Electron Maestro MobilePay
Sitemap
Rabat-vvs Aps
Ormslevvej 287
8260 Viby J

+45 86930022
rabat@rabat-vvs.dk

CVR 25823664
Sydbank
7110 0161083

Kundeservice:

Om rabat-vvs.dk
rabat-vvs.dk er din online adgang til alle VVS produkter. Vi har alt fra standard produkter til meget eksklusive produkter – og altid til lave priser. Kort sagt, vi har noget for en hver pengepung og vi leverer varen direkte til din adresse. Vi udvælger løbende vort produktsortiment fra de førende producenter af VVS produkter - og vælger de bedste produkter ud fra kriterierne: Pris, kvalitet, design, funktion. Det sikrer at du til enhver tid kan se og købe det nyeste og det bedste til dit badeværelse.