Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
0 varer i kurven
I alt DKK 0,-
Til kassen >>
+45 86930022 Kontakt os >>
>>

Olietanke

Opvarmer du dit hjem med oliefyr, har du behov for en god olietank. Hos Rabat-vvs.dk finder du et stort udvalg af olietanke. Vi har mange typer og størrelser, både til nedgravning og fritstående – i plast såvel som i stål. Vi har moderne olietanke i forskellige størrelser og til ethvert behov, klar til installering af en professionel VVS-montør. Husk at måle der, hvor din olietank skal stå, så du er sikker på, at du har plads nok. Vi leverer din olietank i hele DK.

 

Olietank! her finder du vores udvalg af olietanke. Vi har mange typer og størrelser. De Olietanke vi ikke har som du søger dem skaffer vi. Der findes olietanke til nedgravning eller fritstående, og både i plast og stål.

Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
Dankort Visa Eurocard/Mastercard JCB Visa Electron Maestro MobilePay
Sitemap
Rabat-vvs Aps
Ormslevvej 287
8260 Viby J

+45 86930022
rabat@rabat-vvs.dk

CVR 25823664
Sydbank
7110 0161083

Kundeservice:

Om rabat-vvs.dk
rabat-vvs.dk er din online adgang til alle VVS produkter. Vi har alt fra standard produkter til meget eksklusive produkter – og altid til lave priser. Kort sagt, vi har noget for en hver pengepung og vi leverer varen direkte til din adresse. Vi udvælger løbende vort produktsortiment fra de førende producenter af VVS produkter - og vælger de bedste produkter ud fra kriterierne: Pris, kvalitet, design, funktion. Det sikrer at du til enhver tid kan se og købe det nyeste og det bedste til dit badeværelse.