Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
0 varer i kurven
I alt DKK 0,-
Til kassen >>
+45 86930022 Kontakt os >>
>>

Køkkenvaske

Producent
Montering køkken
Bredde
Materiale
Skabsstørrelse
Pris
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
1878,-
Fragt 65,-
BLANCO ANDANO 180-U UXI
Flere varianter
9221,-
Fragt 95,-
Blanco Attika XL 60
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
side1234567>>(490 varer)

Køkkenvaske

Her på siden kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af køkkenvaske. Uanset om du er mest til en køkkenvask i klassisk keramisk porcelæn eller en i stilrent rustfrit stål, messing eller specialmaterialet silgranit, så vil du med sikkerhed finde en køkkenvask, der passer perfekt ind i dit køkken i vores store udvalg.

 

Stort udvalg af håndvaske af høj kvalitet

Hos Rabat-vvs.dk har vi håndvaske fra velkendte kvalitetsmærker som fx Villeroy & Boch, Panda, Juvel og mange flere. Takket være det store udvalg kan du få lige netop den æstetik og anvendelighed, der passer til dit behov. Vi har køkkenvaske, der egner sig til enhver form for indbygning – til klassisk ilægning/nedfældning såvel som til underlimning og planlimning. Det giver dig en stor fleksibilitet, når du skal montere din håndvask.

 

  • Underlimning: Her monteres vasken nedefra og op i en tilsvarende udskæring på undersiden af bordpladen.
  • Planlimning: Her monteres vasken i bordpladen efter udskæring i bordpladen, men pga. vaskens særlige udformning undgår man kanten mellem bordplade og vask.

 

Se vores store udvalg af køkkenvaske. Uanset om vasken skal været klassiske keramiske porcelæn, eller det stilrene rustfri stål, messing eller specialmaterialet Silgranit, så finder du det her. 

Som alternativ til den traditionelle indbygningsform Ilægning / nedfældning findes også følgende indbygningsformer.:
Underlimning.: Her monteres vasken nedefra og op i en tilsvarende udskæring på undersiden af bordpladen
Planlimning - vask og bordplade går i ét.: Her monteres vasken i bordpladen efter udskæring i bordpladen, men pga. vaskens særlige udformning undgår man kanten mellem bordplade og vask.

Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
Dankort Visa Eurocard/Mastercard JCB Visa Electron Maestro MobilePay
Sitemap
Rabat-vvs Aps
Ormslevvej 287
8260 Viby J

+45 86930022
rabat@rabat-vvs.dk

CVR 25823664
Sydbank
7110 0161083

Kundeservice:

Om rabat-vvs.dk
rabat-vvs.dk er din online adgang til alle VVS produkter. Vi har alt fra standard produkter til meget eksklusive produkter – og altid til lave priser. Kort sagt, vi har noget for en hver pengepung og vi leverer varen direkte til din adresse. Vi udvælger løbende vort produktsortiment fra de førende producenter af VVS produkter - og vælger de bedste produkter ud fra kriterierne: Pris, kvalitet, design, funktion. Det sikrer at du til enhver tid kan se og købe det nyeste og det bedste til dit badeværelse.