Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
0 varer i kurven
I alt DKK 0,-
Til kassen >>
+45 86930022 Kontakt os >>
>>

Køkkenbatteri

Producent
Type
Pris
Flere varianter
Flere varianter
side1234567>>(507 varer)

Køkkenbatteri

Hos Rabat-vvs.dk har vi et stort udvalg af køkkenbatterier og vandhaner. Uanset om du søger en klassisk køkkenvandhane, et køkkenarmatur til bord- eller vægmontering (med eller uden udtræksbruser) eller noget helt tredje, så finder du det til skarpe online-priser i vores alsidige sortiment. Gå på opdagelse i vores udvalg af velkendte mærker som bl.a. Grohe, Gustavsberg, Oras m.m. og find køkkenbatteriet, der komplementerer netop dit køkken.  

 

Om du søger et køkkenbatteri, køkkenvandhane, køkkenarmatur til bord eller vægmontering med eller uden udtræksbruser, så finder du det her og til stærkt reduceret priser.

 

Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
Dankort Visa Eurocard/Mastercard JCB Visa Electron Maestro MobilePay
Sitemap
Rabat-vvs Aps
Ormslevvej 287
8260 Viby J

+45 86930022
rabat@rabat-vvs.dk

CVR 25823664
Sydbank
7110 0161083

Kundeservice:

Om rabat-vvs.dk
rabat-vvs.dk er din online adgang til alle VVS produkter. Vi har alt fra standard produkter til meget eksklusive produkter – og altid til lave priser. Kort sagt, vi har noget for en hver pengepung og vi leverer varen direkte til din adresse. Vi udvælger løbende vort produktsortiment fra de førende producenter af VVS produkter - og vælger de bedste produkter ud fra kriterierne: Pris, kvalitet, design, funktion. Det sikrer at du til enhver tid kan se og købe det nyeste og det bedste til dit badeværelse.