Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
0 varer i kurven
I alt DKK 0,-
Til kassen >>
+45 86930022 Kontakt os >>
>>

Hydroforer

Hydroforer anvendes oftest i forbindelse med private vandværker, hvor de sørger for, at der altid er godt med tryk i rørene. Hos Rabat-vvs.dk har du mulighed for at købe dine hydroforer til skarpe online-priser, så du kan få det optimale tryk i hele huset og samtidig spare mange penge. Vi har mange hydrofor såvel som membranhydrofor i vores udvalg. Find netop den model, der passer bedst til dit behov og få den leveret i hele DK fra Rabat-vvs.dk.

 

Hydroforer anvendes oftest i forbindelse med private vandværk. De sikre, at der altid er tryk i rørene og at vandet dermed kan komme rundt til de forskellige aftapningsstederne.
I modsætning til en ekspansionsbeholder, der sikre at der ikke kommer overtryk, sørger hydroforen for, at der altid er tryk i vandledningerne.

Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
Dankort Visa Eurocard/Mastercard JCB Visa Electron Maestro MobilePay
Sitemap
Rabat-vvs Aps
Ormslevvej 287
8260 Viby J

+45 86930022
rabat@rabat-vvs.dk

CVR 25823664
Sydbank
7110 0161083

Kundeservice:

Om rabat-vvs.dk
rabat-vvs.dk er din online adgang til alle VVS produkter. Vi har alt fra standard produkter til meget eksklusive produkter – og altid til lave priser. Kort sagt, vi har noget for en hver pengepung og vi leverer varen direkte til din adresse. Vi udvælger løbende vort produktsortiment fra de førende producenter af VVS produkter - og vælger de bedste produkter ud fra kriterierne: Pris, kvalitet, design, funktion. Det sikrer at du til enhver tid kan se og købe det nyeste og det bedste til dit badeværelse.