Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
0 varer i kurven
I alt DKK 0,-
Til kassen >>
+45 86930022 Kontakt os >>
>>

Håndvaske

Producent
Bredde
Montering
Pris
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
side1234567>>(693 varer)

Håndvask til badeværelset

Hos Rabat-vvs.dk har vi et stort udvalg af flotte håndvaske til forskellige formål. Du har valget mellem håndvaske til montering på en bordplade, en såkaldt bowlevask, eller til montering i en bordplade, en såkaldt nedfældningsvask.

Rigtig meget håndvask for pengene

Uanset hvad du er på udkig efter, så finder du din håndvask til badeværelset til en yderst fordelagtig pris hos Rabat-vvs.dk. Vi har mange velkendte mærker såsom Dansani, Villeroy & Boch, Ifö og mange flere i sortimentet - så der burde være noget for ethvert behov og enhver pengepung.

 

Der findes håndvaske til forskellige formål, til montering på en bordplade, en såkaldt bowle vask eller til montering i en bordplade, en såkaldt nedfældningsvask uanset hvad du søger kan du finde det her.

 

Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
Dankort Visa Eurocard/Mastercard JCB Visa Electron Maestro MobilePay
Sitemap
Rabat-vvs Aps
Ormslevvej 287
8260 Viby J

+45 86930022
rabat@rabat-vvs.dk

CVR 25823664
Sydbank
7110 0161083

Kundeservice:

Om rabat-vvs.dk
rabat-vvs.dk er din online adgang til alle VVS produkter. Vi har alt fra standard produkter til meget eksklusive produkter – og altid til lave priser. Kort sagt, vi har noget for en hver pengepung og vi leverer varen direkte til din adresse. Vi udvælger løbende vort produktsortiment fra de førende producenter af VVS produkter - og vælger de bedste produkter ud fra kriterierne: Pris, kvalitet, design, funktion. Det sikrer at du til enhver tid kan se og købe det nyeste og det bedste til dit badeværelse.