Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
0 varer i kurven
I alt DKK 0,-
Til kassen >>
+45 86930022 Kontakt os >>
>>

Håndvaskbatteri

Producent
Type
Pris
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
side1234567>>(738 varer)

Håndvaskarmatur - stort udvalg af blandingsbatterier til din håndvask

Hos Rabat-vvs.dk har vi et stort udvalg af håndvaskarmaturer. Armaturerne kan leveres med løft-op- eller med bundventil. Disse udtryk dækker over det samme, nemlig at man ved hjælp af en trækstang (typisk på bagsiden af håndvaskbatteriet) kan åbne og lukke for proppen nede i håndvasken. I så fald medfølger bundventilen og prop håndvaskbatteriet. Hvis der står anført, at håndvaskarmaturet leveres uden, kan du tilkøbe en push-open eller klik bundventil. Disse fungere ved at du trykker på proppen for åbne eller lukke bundventilen.

Kært barn har mange navne

Skulle du være i tvivl, så er et håndvaskbatteri, håndvaskarmatur og en vandhane i øvrigt nøjagtigt det samme. Vi ønsker god fornøjelse med at finde det rette håndvaskarmatur til dit badeværelse til skarpe priser her på siden.

 

Håndvaskbatterier kan leveres med Løft-op eller med Bundventil - disse udtryk dækker over det samme, nemlig at man ved hjælp af en trækstang (typisk på bagsiden af håndvaskbatteriet) kan åbne og lukke for proppen nede i håndvasken. I så fald medfølger bundventilen og prop håndvaskbatteriet.

Hvis der står anført, at den leveres uden, kan man tilkøbe en push-open eller klik bundventil. Disse fungere ved at man trykker på proppen for åbne eller lukke bundventilen.

Iøvrigt er et håndvaskbatteri, håndvaskarmatur, vandhane nøjagtigt det samme.

Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
Dankort Visa Eurocard/Mastercard JCB Visa Electron Maestro MobilePay
Sitemap
Rabat-vvs Aps
Ormslevvej 287
8260 Viby J

+45 86930022
rabat@rabat-vvs.dk

CVR 25823664
Sydbank
7110 0161083

Kundeservice:

Om rabat-vvs.dk
rabat-vvs.dk er din online adgang til alle VVS produkter. Vi har alt fra standard produkter til meget eksklusive produkter – og altid til lave priser. Kort sagt, vi har noget for en hver pengepung og vi leverer varen direkte til din adresse. Vi udvælger løbende vort produktsortiment fra de førende producenter af VVS produkter - og vælger de bedste produkter ud fra kriterierne: Pris, kvalitet, design, funktion. Det sikrer at du til enhver tid kan se og købe det nyeste og det bedste til dit badeværelse.