Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
0 varer i kurven
I alt DKK 0,-
Til kassen >>
+45 86930022 Kontakt os >>
>>

Gulvvarme

Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
449,-
Fragt 65,-
Endestykke til 1" sæt
19,-
Fragt 65,-
Wirsbo Bukkefix
Flere varianter
side1234567>>(347 varer)

Gulvvarme

Gulvvarme er en fantastisk behagelig form for opvarmning. Samtidig med at varmen bliver fordelt ligeligt i hele rummet, undgår du også kolde fødder. Det giver en herlig komfort og en følelse af velvære i hele boligen. En yderligere fordel ved netop at vælge et gulvvarmesystem er, at vedligeholdelsen er lav, da det hverken skal males eller rengøres. Derudover giver det dig en større frihed til at flytte rundt på møblerne og indrette dit rum.

 

Hos Rabat-vvs.dk har vi gulvvarmesystemer fra anerkendte producenter, fx Danfoss, Uponor, Roth, Wavin m.m. og til de allerlaveste priser. Gå på opdagelse her på siden og find et gulvvarmesystem, der passer til dit behov.

 

Gulvarme er en fantastisk behagelig opvarmingsform. Samtidig med at varmen er fordelt ligeligt i hele rummet, undgår man også kolde fødder. Vi har gulvvarmesystemer fra anerkendte producenter som, Danfoss, Uponor, Roth, Wavin m.m. og til de allerlaveste priser.

Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
Dankort Visa Eurocard/Mastercard JCB Visa Electron Maestro MobilePay
Sitemap
Rabat-vvs Aps
Ormslevvej 287
8260 Viby J

+45 86930022
rabat@rabat-vvs.dk

CVR 25823664
Sydbank
7110 0161083

Kundeservice:

Om rabat-vvs.dk
rabat-vvs.dk er din online adgang til alle VVS produkter. Vi har alt fra standard produkter til meget eksklusive produkter – og altid til lave priser. Kort sagt, vi har noget for en hver pengepung og vi leverer varen direkte til din adresse. Vi udvælger løbende vort produktsortiment fra de førende producenter af VVS produkter - og vælger de bedste produkter ud fra kriterierne: Pris, kvalitet, design, funktion. Det sikrer at du til enhver tid kan se og købe det nyeste og det bedste til dit badeværelse.