Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
0 varer i kurven
I alt DKK 0,-
Til kassen >>
+45 86930022 Kontakt os >>
>>

El-gulvvarme

39,-
Fragt 65,-
Afstandsholder
side1234567>>Vis alle (272)

El-gulvvarme

Planlægger du at bygge nyt hus? Renovere køkkenet eller badeværelset? Udvide boligen? Hos Rabat-vvs.dk har vi gulvvarmeløsninger til næsten enhver gulvkonstruktion og gulvoverflade. Vore kvalitetsprodukter er økonomiske, stabile og lette at installere. Find dit gulvvarmesystem og alt det tilbehør du har behov for til at installere det her på siden.

 

H2: Elektrisk gulvvarme

Den klare fordel ved elektrisk gulvvarme er, at den er let og billig at installere, så du hurtigt kan komme i gang og få glæde af din gulvvarme. Elektrisk gulvvarme kan ligeledes anvendes overalt, da alt du har behov for er tilslutning til elnettet. Elektrisk gulvvarme er således det oplagte valg til sommer- eller fritidshuset, men kan selvfølgelig også benyttes til at opvarme din bolig året rundt. Find elektrisk gulvvarme i vores udvalg her på siden.

 

Planlægger du at bygge nyt hus? Renovere køkkenet eller badeværelset? Udvide boligen? Vi kan tilbyde dig gulvvarme- 
løsninger til næsten enhver form for gulvkonstruktion eller gulv-
overflade. Vore kvalitetsprodukter er økonomiske, stabile og lette at installere. 

Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
Dankort Visa Eurocard/Mastercard JCB Visa Electron Maestro MobilePay
Sitemap
Rabat-vvs Aps
Ormslevvej 287
8260 Viby J

+45 86930022
rabat@rabat-vvs.dk

CVR 25823664
Sydbank
7110 0161083

Kundeservice:

Om rabat-vvs.dk
rabat-vvs.dk er din online adgang til alle VVS produkter. Vi har alt fra standard produkter til meget eksklusive produkter – og altid til lave priser. Kort sagt, vi har noget for en hver pengepung og vi leverer varen direkte til din adresse. Vi udvælger løbende vort produktsortiment fra de førende producenter af VVS produkter - og vælger de bedste produkter ud fra kriterierne: Pris, kvalitet, design, funktion. Det sikrer at du til enhver tid kan se og købe det nyeste og det bedste til dit badeværelse.