Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
0 varer i kurven
I alt DKK 0,-
Til kassen >>
+45 86930022 Kontakt os >>
>>

Ekspansionsbeholdere

Ekspansionsbeholdere

Hos Rabat-vvs.dk har vi et stort udvalg af ekspansionsbeholdere – åbne såvel som trykekspansionsbeholdere. Find en moderne beholder i vores store sortiment og benyt den til dit varmeanlæg, din varmeveksler, varmtvandskedel eller dit køleanlæg. Vi forhandler ekspansionsbeholdere fra alle velkendte fabrikanter og vejleder dig også gerne, så du kan få bestilt den helt rigtige model til netop dit behov. Hurtig levering i hele DK.

 

Køb din ekspansionsbeholdere her hos Rabatvvs.dk Vi sælger både åbne ekspansionsbeholdere samt trykekspansionsbeholdere. Søger du andet så skriv til os på rabat@rabat-vvs.dk

Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
Dankort Visa Eurocard/Mastercard JCB Visa Electron Maestro MobilePay
Sitemap
Rabat-vvs Aps
Ormslevvej 287
8260 Viby J

+45 86930022
rabat@rabat-vvs.dk

CVR 25823664
Sydbank
7110 0161083

Kundeservice:

Om rabat-vvs.dk
rabat-vvs.dk er din online adgang til alle VVS produkter. Vi har alt fra standard produkter til meget eksklusive produkter – og altid til lave priser. Kort sagt, vi har noget for en hver pengepung og vi leverer varen direkte til din adresse. Vi udvælger løbende vort produktsortiment fra de førende producenter af VVS produkter - og vælger de bedste produkter ud fra kriterierne: Pris, kvalitet, design, funktion. Det sikrer at du til enhver tid kan se og købe det nyeste og det bedste til dit badeværelse.