Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
0 varer i kurven
I alt DKK 0,-
Til kassen >>
+45 86930022 Kontakt os >>
>>

Brus

Montering
Pris
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
3999,-
Fragt 65,-
Damixa Bell brusersæt
side1234567>>(641 varer)

Brusehoved, brusesæt, håndbruser og meget mere - alt i brus ét sted

I denne kategori har vi samlet alt tænkeligt bruserudstyr såsom håndbrusersæt, brusesystemer, håndbrusere, brusehoveder, bruseslanger og brusetilbehør. Alt dette kan købes billigt hos Rabat-vvs.dk.

Håndbrusersæt

Ønsker du at gøre en positiv forskel med en mindre investering, så er et håndbrusersæt en god mulighed for at shine dit badeværelse op. Håndbrusersæt fås i forskellige størrelser med og uden sæbeskål. Find den model, der passer til din smag her på siden.

Brusesystemer

Kategorien brusesystemer dækker over frembyggede bruseenheder, typisk med omskifter, så man kan skifte mellem at få vandet ud af hovedbruseren og håndbruseren. Vi har et stort udvalg af brusesystemer til yderst konkurrencedygtige priser.

Håndbruser

Håndbrusere har alle en 1/2" tilslutning som standard. På denne måde kan du altid nemt skifte din håndbruser ud med en anden. Find den håndbruser, der passer til din smag her på siden.

Hovedbruser

Hovedbrusere fås typisk enten til loftsmontage eller med brusebøjning til vægmontage. Det giver dig god fleksibilitet til at skabe en unik løsning.

Brusetilbehør

Hos Rabat-vvs.dk finder du alt i brusetilbehør. Bruseholdere, brusebøjninger, gliderstænger m.m. - vi har tilbehøret, der fuldender din bruser.

Bruseslanger

Vi har bruseslanger i forskellige længder. 1,25 m bruges typisk til håndbrusere i forbindelse med et badekar, mens 1,60 m og 2 m typisk anvendes til almindelig brusere.

Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
Dankort Visa Eurocard/Mastercard JCB Visa Electron Maestro MobilePay
Sitemap
Rabat-vvs Aps
Ormslevvej 287
8260 Viby J

+45 86930022
rabat@rabat-vvs.dk

CVR 25823664
Sydbank
7110 0161083

Kundeservice:

Om rabat-vvs.dk
rabat-vvs.dk er din online adgang til alle VVS produkter. Vi har alt fra standard produkter til meget eksklusive produkter – og altid til lave priser. Kort sagt, vi har noget for en hver pengepung og vi leverer varen direkte til din adresse. Vi udvælger løbende vort produktsortiment fra de førende producenter af VVS produkter - og vælger de bedste produkter ud fra kriterierne: Pris, kvalitet, design, funktion. Det sikrer at du til enhver tid kan se og købe det nyeste og det bedste til dit badeværelse.