Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
0 varer i kurven
I alt DKK 0,-
Til kassen >>
+45 86930022 Kontakt os >>
>>

Bidétbatterier

Flere varianter
2306,-
Fragt 65,-
Grohe veris etgreb bidet
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter

Bidetarmatur - find bidetbatterier til god pris hos Rabat-vvs.dk

Én ting er uomtvisteligt: Et bidetarmatur er meget hygiejnisk. Hos Rabat-vvs.dk finder du bidetarmaturer i mange designs - og med sikkerhed også et, der passer til din smag og pengepung. Ofte fremstiller de forskellige producenter derudover komplette serier med tilhørende brusebatteri, karbatteri, håndvaskbatteri og bidetbatteri. Det er både praktisk og prisbilligt for dig. Gå på opdagelse blandt de mange bidetarmaturer i vores udvalg her på siden.

 

Bidetbatterier, én ting er uomtvisteligt, et bidetarmatur er meget hygiejnisk. Disse findes i mange designs. Typisk laver de forskellige producenter komplette serie med tilhørende brusebatteri, karbatteri, håndvaskbatteri og bidetbatteri. Dette sikre, at man ikke behøver at gå på kompromis med ens stil. 

Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
Dankort Visa Eurocard/Mastercard JCB Visa Electron Maestro MobilePay
Sitemap
Rabat-vvs Aps
Ormslevvej 287
8260 Viby J

+45 86930022
rabat@rabat-vvs.dk

CVR 25823664
Sydbank
7110 0161083

Kundeservice:

Om rabat-vvs.dk
rabat-vvs.dk er din online adgang til alle VVS produkter. Vi har alt fra standard produkter til meget eksklusive produkter – og altid til lave priser. Kort sagt, vi har noget for en hver pengepung og vi leverer varen direkte til din adresse. Vi udvælger løbende vort produktsortiment fra de førende producenter af VVS produkter - og vælger de bedste produkter ud fra kriterierne: Pris, kvalitet, design, funktion. Det sikrer at du til enhver tid kan se og købe det nyeste og det bedste til dit badeværelse.