Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
0 varer i kurven
I alt DKK 0,-
Til kassen >>
+45 86930022 Kontakt os >>
>>

Berøringsfri armatur

Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
5896,-
Fragt 65,-
Grohe Allure E
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter

Berøringsfrit armatur

Elektroniske, berøringsfrie armaturer er i den grad kommet på mode de sidste år. Hos Rabat-vvs.dk har du som altid valget mellem berøringsfrie armaturer fra alle de velkendte mærker. Høj kvalitet til en lav pris - det er hvad Rabat-vvs.dk står for.

Derfor skal du vælge en berøringsfri vandhane med sensor

En berøringsfri vandhane med sensor har mange fordele. På den ene side findes der vel næppe nogen mere hygiejnisk måde at vaske dine hænder på. På den anden side sparer du vand, eksempelvis ved tandbørstning, da vandhanen kun virker når sensoren er aktiveret. Har du børn, er en vandhane med sensor også en stor fordel i forhold til vandforbruget.

 

Det er både godt for miljøet og din pengepung.

 

Elektroniske armaturer, berøringsfri armaturer. Berøringsfri armatur. Berøringsfri vandhaner. Der findes vel næppe nogen mere hygienisk måde at vaske sine hånder på end med et berøringsfrit armatur. Man spare samtidig vand eks. ved tandbørstning da armaturet kun virker når sensoren er aktiveret.

Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
Dankort Visa Eurocard/Mastercard JCB Visa Electron Maestro MobilePay
Sitemap
Rabat-vvs Aps
Ormslevvej 287
8260 Viby J

+45 86930022
rabat@rabat-vvs.dk

CVR 25823664
Sydbank
7110 0161083

Kundeservice:

Om rabat-vvs.dk
rabat-vvs.dk er din online adgang til alle VVS produkter. Vi har alt fra standard produkter til meget eksklusive produkter – og altid til lave priser. Kort sagt, vi har noget for en hver pengepung og vi leverer varen direkte til din adresse. Vi udvælger løbende vort produktsortiment fra de førende producenter af VVS produkter - og vælger de bedste produkter ud fra kriterierne: Pris, kvalitet, design, funktion. Det sikrer at du til enhver tid kan se og købe det nyeste og det bedste til dit badeværelse.