Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
0 varer i kurven
I alt DKK 0,-
Til kassen >>
+45 86930022 Kontakt os >>
>>

Badeværelse

Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
side1234567>>(4768 varer)

De rette badeværelsesmøbler kan gøre underværker i ethvert rum, og du vil hurtigt opleve, hvordan selv en lille udskiftning eller tilføjelse kan gøre den store forskel for stilen i dit badeværelse. Hos rabat-vvs.dk har de store forandring imidlertid ikke store prisskilt, tværtimod. Vi ønsker at give dig mulighed for at pifte badeværelset op, uden at det behøver at koste en bondegård.

 

Badeværelset er et af familiens vigtigste rum. Der er "run" på om morgenen, men det er samtidig en oase i fritiden. Derfor skal det indrettes og møbleres, så det fungerer allermest praktisk og giver mulighed for at opfylde hele familiens behov. Vi har opdelt badeværelset i forskellige kategorier såsom, Baderumsmøbler, Håndvask, Brusesæt, toilet, brusebatteri, håndvaskbatterier m.m. hvor det er muligt at finde produkter som er med til at dække dette behov, kort sagt alt indenfor VVS til meget lave priser.

Badeværelsesmøbler for enhver smag

Hvilket badeværelsesmøbel skal gøre den helt store forskel i dit rum? Vi har samlet vores møbler i forskellige kategorier, så det er let for dig at navigere i vores store udvalg. Gå på opdagelse her på siden og find badeværelsesmøbler, der passer til din stil og pengepung.

Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
Dankort Visa Eurocard/Mastercard JCB Visa Electron Maestro MobilePay
Sitemap
Rabat-vvs Aps
Ormslevvej 287
8260 Viby J

+45 86930022
rabat@rabat-vvs.dk

CVR 25823664
Sydbank
7110 0161083

Kundeservice:

Om rabat-vvs.dk
rabat-vvs.dk er din online adgang til alle VVS produkter. Vi har alt fra standard produkter til meget eksklusive produkter – og altid til lave priser. Kort sagt, vi har noget for en hver pengepung og vi leverer varen direkte til din adresse. Vi udvælger løbende vort produktsortiment fra de førende producenter af VVS produkter - og vælger de bedste produkter ud fra kriterierne: Pris, kvalitet, design, funktion. Det sikrer at du til enhver tid kan se og købe det nyeste og det bedste til dit badeværelse.