Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
0 varer i kurven
I alt DKK 0,-
Til kassen >>
+45 86930022 Kontakt os >>
>>

Badevægt

Badevægt til en god pris

Ønsker du at få helt styr på kropsvægt, fedtprocent, kroppens vandindhold, muskelmasse, BMI, BMR, knoglemasse og kropsfedt? Så er Salus Bodyanalyzer badevægten, du har behov for. Badevægten kan benyttes til app på telefon eller tablet via bluetooth og giver dig et tilforladeligt helhedsindtryk af din krops tilstand. Og så giver den dig en masse fede features, der hjælper dig med at komme i god form.

Personvægt med mange personlige funktioner

Med de mange brugbare funktioner i Salus Bodyanalyzer er du godt rustet til at tilpasse vægten til dine behov. Du kan bl.a. se datahistorik, grafer og lister af data - det er lige til at holde motivationen oppe. Ønsker du at gå hele vejen, kan du endda dele resultaterne på de socialer medier. Salus Bodyanalyzer - en personvægt med mange muligheder.

Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
Dankort Visa Eurocard/Mastercard JCB Visa Electron Maestro MobilePay
Sitemap
Rabat-vvs Aps
Ormslevvej 287
8260 Viby J

+45 86930022
rabat@rabat-vvs.dk

CVR 25823664
Sydbank
7110 0161083

Kundeservice:

Om rabat-vvs.dk
rabat-vvs.dk er din online adgang til alle VVS produkter. Vi har alt fra standard produkter til meget eksklusive produkter – og altid til lave priser. Kort sagt, vi har noget for en hver pengepung og vi leverer varen direkte til din adresse. Vi udvælger løbende vort produktsortiment fra de førende producenter af VVS produkter - og vælger de bedste produkter ud fra kriterierne: Pris, kvalitet, design, funktion. Det sikrer at du til enhver tid kan se og købe det nyeste og det bedste til dit badeværelse.