Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
0 varer i kurven
I alt DKK 0,-
Til kassen >>
+45 86930022 Kontakt os >>
>>

Badekar & boblekar - Nordic

Producent
Form
Type / funktion
Pris

Badekar & boblekar. I denne kategori finder du badekar og boblekar til indbygning, fristående kar på løvefødder, hjørnekar m.m. Fra kendte producenter som Duravit, Ifö, hansgrohe, Bette, Royal bathroom, Danline, Villeroy & Boch blot for at nævne nogen. Findes der noget mere afslappende end at stresse af i et bade eller boblekar efter en lang arbejdsdag. Eller tænk på børn, de elsker at bade i et badekar.

Historie.:

Det at bade i et badekar har været nydt i mange tusinde år. De første badekar kan dateres helt tilbage til Indus-kulturen ca. 2500 - 1900 år før kristi fødsel. Senere ændrede Romerne og de gamle grækere konstruktionen til noget som minder om det som vi kender i dag

Badekar eller boblebad? Vi har et tilbud, der passer til dit behov

Er du mest til æstetikken af et klassisk badekar eller komforten af et lækkert boblebad? Begge dele har deres fordele, stil og personlighed. Hos os har du valget mellem mange bade- og boblekar i forskellige størrelser og designs, så du kan vælge lige netop den model, der passer til dit badeværelse - størrelsesmæssigt, stilistisk og i forhold til din pengepung.

Mange mærker, endnu flere tilbud

Hos rabat-vvs.dk har du valget mellem velkendte mærker såsom WellMore, Danline, Ifø, Duravit, Hansgrohe, Gustavsberg og mange flere. Fælles for vores badekar er den overraskende lave pris. Du sparer derudover yderligere, da vi har fri fragt på vores badekar. Vi håber, at du finder det, du leder efter i vores store udvalg af badekar og boblebad.

Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
Dankort Visa Eurocard/Mastercard JCB Visa Electron Maestro MobilePay
Sitemap
Rabat-vvs Aps
Ormslevvej 287
8260 Viby J

+45 86930022
rabat@rabat-vvs.dk

CVR 25823664
Sydbank
7110 0161083

Kundeservice:

Om rabat-vvs.dk
rabat-vvs.dk er din online adgang til alle VVS produkter. Vi har alt fra standard produkter til meget eksklusive produkter – og altid til lave priser. Kort sagt, vi har noget for en hver pengepung og vi leverer varen direkte til din adresse. Vi udvælger løbende vort produktsortiment fra de førende producenter af VVS produkter - og vælger de bedste produkter ud fra kriterierne: Pris, kvalitet, design, funktion. Det sikrer at du til enhver tid kan se og købe det nyeste og det bedste til dit badeværelse.