Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
0 varer i kurven
I alt DKK 0,-
Til kassen >>
+45 86930022 Kontakt os >>
>>

Affaldssortering

2009,-
Fragt 65,-
Blanco Select 60/2
2396,-
Fragt 65,-
Blanco Select 60/2 ORGA
2086,-
Fragt 65,-
Blanco Select 60/3
2699,-
Fragt 65,-
Blanco Select 60/3 ORGA
720,-
Fragt 65,-
Blanco Select Singolo
Flere varianter
Flere varianter
259,-
Fragt 65,-
Eico affaldslåg
Flere varianter

Affaldssortering

Med et moderne system til affaldssortering er det nemt at være god ved miljøet og holde køkkenet rent og ordentligt på samme tid. Hos Rabat-vvs.dk finder du et stort udvalg af systemer i forskellige størrelser og med forskellig funktionalitet. Og vi har med sikkerhed også en affaldssortering, der passer perfekt ind i dit køkken.

 

Hos os finder du det rigtige affaldssystem

Et affaldssystem skal kunne følge køkkenlågen. Det skal være af en god kvalitet, og så der skal være plads nok til dit daglige behov. Hos Rabat-vvs.dk har du valget mellem forskellige integrerede systemer, hvor affaldssystemet installeres direkte i bordpladen, såvel som klassiske affaldssystemer, hvor affaldsspanden(e) monteres i vaskeskabet. Gå på opdagelse her på siden og find en løsning, der passer til netop dit behov.

 

Affaldssortering gør det nemt at være miljø venlig

Affaldssystemet skal kunne følge køkkenlågen - det skal være en ordentlig kvalitet, og der skal være plads nok. Der findes både integrerede systemer, hvor affaldssystemet installeres direkte i bordpladen, og de mere kendte systemer, hvor affaldsspande monteres i vaskeskabet. Se mulighederne herunder. 

Vi er godkendt af E-handelsfonden
Klik for at læse mere
Dankort Visa Eurocard/Mastercard JCB Visa Electron Maestro MobilePay
Sitemap
Rabat-vvs Aps
Ormslevvej 287
8260 Viby J

+45 86930022
rabat@rabat-vvs.dk

CVR 25823664
Sydbank
7110 0161083

Kundeservice:

Om rabat-vvs.dk
rabat-vvs.dk er din online adgang til alle VVS produkter. Vi har alt fra standard produkter til meget eksklusive produkter – og altid til lave priser. Kort sagt, vi har noget for en hver pengepung og vi leverer varen direkte til din adresse. Vi udvælger løbende vort produktsortiment fra de førende producenter af VVS produkter - og vælger de bedste produkter ud fra kriterierne: Pris, kvalitet, design, funktion. Det sikrer at du til enhver tid kan se og købe det nyeste og det bedste til dit badeværelse.